Waarom moeilijk doen als het samen kan? (Loesje)

Schwung


Teamstarter

overzicht spellen

Dé groeispurt voor startende teams.

De Teamstarter, de naam zegt het al, is de eerste stap als je met elkaar gaat samenwerken. Een unieke combinatie van een game en het vertellen van verhalen. Die zorgt voor een groeispurt waarmee een team op weg kan.

Ruimte: spelend, luisterend en vertellend

Tijdens de training leren teamleden elkaar op een andere manier kennen. Via spel en verhalen. Met als doel het versterken van de kracht van het team en het benutten van elkaars kwaliteiten en ervaring. Games, spelvormen en verhalen creƫren ruimte en positieve energie, om spelend, luisterend en vertellend te ontdekken en te ervaren. Het zijn rijke manieren om inzicht te krijgen in wat er leeft. Het wordt helder waar het jou en de ander om gaat, wat je belangrijk vindt, vanuit welke motivatie en meerwaarde je jezelf verbindt met het gemeenschappelijke doel.

Verwacht geen:

  • Serieuze bedoening
  • Een perfect team
  • Vanaf nu geen gedoe

Verwacht wel:

  • Een serieuze bedoeling
  • Een sterker team
  • Klaar voor gedoe

We gaan doen en ervaren, via spelbeleving en toegankelijke storytelling oefeningen.
En reflecteren, om ervaringen te vertalen naar inzichten.


De trainers: twee mensen, twee passies, één training.

Lisette: Tijdens verhalen staat de tijd stil. Met z′n allen rond het vuur. Er gebeurt iets. Bij de verteller, bij de luisteraar en tussen die twee. Ze openen. Ze wakkeren aan. Ze verbinden. Van mens tot mens. Van hart tot hart. Dat vind ik gaaf. Ik kan 1001 magische effecten noemen van verhalen, voor mij gaat de essentie over kijken met mildheid, humor en respect naar jezelf en naar de ander. Dat doet wat met het gevoel van veiligheid en vertrouwen in een team, een mooie basis voor samenwerking

Nettie: Het spelen van een game is intensief voor een team. De situatie is nieuw, onbekend en zonder historie. Er is geen bekende manier om de opdracht aan te pakken en ieder kan zijn natuurlijke rol innemen. Zonder tijd om alles door te denken gaat iedereen gewoon doen. De energie die vrij komt vind ik geweldig. Het is mooi om te zien dat elke game nieuwe inzichten biedt, in jezelf, in je teamgenoten en in de dynamiek die binnen het team speelt.

Download de flyer voor meer informatie of maak een afspraak via: info@game-case.nl